View all comments

Comments for present number 566

5662005--1-0-, 08. 2

firefox present?

tikkietegek

5662005--1-0-, 08. 2

Hoezo? Deze is heel simpel hoor... gewoon de source van mijn allereerste - allereerste? die was een weekje of zo eerder, zo dat ik toen ik het online zette, de links niet werkten... LOL - mijn allereerste online html pagina. Ik kwam op het idee toen ik las over de web 1.0 bijeenkomst en de flickr-pagina bekeek met alle t-shirts met en dergelijke.. zoek maar even op 43folders.com.

Trouwens, ben vandaag door de knieen gegaan, heb 'Getting Things Done' (GTD) besteld. Al zoveel over gelezen, na de afgelopen maanden op werk dat het zo druk en hectisch was, dat het misschien wel goed is mijn productiviteit een beetje aan te pakken. Bovendien, lijstjes maken, opruimen, de geest vrij maken.. klinkt als muziek in de oren :)

lfs,

Ellen homepage |e-mail

5662005--1-0-, 10. 2

dit is een goed voorbeeld van online koppensnellen: tussen neus en lippen door gauw even www.lfs.nl inrammen kijken wat er staat, oh shit een enorme lading code, zal wel firefox zijn :-p dus zet je dat neer schijnt het een monument te zijn! gefeliciteerd 10 dagen met 3 maand en 9 jaar presents!!!

greetz tikkietegekp.s: tikkietegek kan de juistheid van die getallen niet garanderen!

tikkietegek